Welkom in de bibliotheek van Herentals.

Snel zoeken in de catalogus

Typ auteur, artiest, titel of ISBN nummer in en zoek snel iets op in de catalogus:

 

 

 

 

 

Digitale fundels

Fundels (= bundels vol fun) zijn al een tijdje uitleenbaar in de bib.  Behalve een prentenboek neem je dan ook een rugzakje met een Fundels-lezer mee naar huis.  Zo kan je kind het boek op een interactieve manier beleven, door middel van een animatiefilmpje, spelletjes en oefeningen.
Deze fundels zijn nu ook digitaal beschikbaar. Dat wil zeggen dat je ze voortaan via een app kan downloaden op je Iphone, Ipad of Android-toestel.  Bovendien zijn er niet alleen Fundels Prentenboeken, maar ook Avi-boeken die als fundel worden aangeboden.  Deze laatste zijn echter enkel beschikbaar voor Ipad.
Om een digitale fundel te ontlenen, heb je een Mijn Bibliotheek-account nodig.  Als dit nog niet het geval is, kan je bij ons op de eerste verdieping een ticket krijgen waarmee je je kan aanmelden.  Daarna maak je via de app (online) een keuze uit het aanbod en kan je een fundel downloaden.  Per kalenderjaar kan je 7 fundels lenen, die je elk 28 dagen (offline) kan gebruiken.  Het digitaal uitlenen van fundels is gratis

Voor meer informatie kan je terecht in de bib of surf je naar www.fundels.com
 

 

 

 

Nieuwe openingsuren vanaf 1 september 2013

 

   

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Inleverbus

Materialen inleveren kan op elk moment van de dag via onze inleverbus. Je vindt deze bus rechts naast de ingang van de bibliotheek.

 

 
 

 

 

 

 

Wifi in de bib!

Regelmatig kregen wij de laatste tijd de vraag naar wifi in onze bib. Eindelijk is het zover: wij zijn een hotspot geworden! Onze dienstverlening is uitgebreid met de mogelijkheid tot gratis draadloos surfen op onze 1ste verdieping. Kom deze faciliteit gerust eens uitproberen. Ook niet-leden zijn natuurlijk welkom. 
 

Leeskring Davidsfonds

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

contact

Bibliotheek Herentals
Gildelaan 13
2200 Herentals
T 014-85 97 50
F 014-85 97 59
herentals@bibliotheek.be

Facebook